Açık tütün firmaları
acik-tutun-firmalari
Paylaş :

Sigaranın insan vücuduna hiçbir faydası olmadığı gibi ciddi sağlık problemlerine ve hastalıklara yol açmakta. Bu hastalıkların başında Kanser ve Kalp krizi  gelmektedir. Buna rağmen insanımız halen sigara içip kendilerini zehirlemektedirler.

Son zamanlarda  Sigara fiyatlarının tavan yapması çoğu insanın açık  tütün içmesine  sevk etmiştir.  Bu açık tütünlerin başında Dünya'da 1 numara olarak kabul edilen Adıyaman tütünü ve çelikhan tütünü gelmektedir. Muş tütünü,Bitlis tütünü,Tokat tütünü,Ege tütünü,Kaptan Balck tütünü gibi tütünlerde açık bir şekilde satılmaktadır. Bu tütünler Sert,Yumuşak ,orta içimlik ve aromalı olarak kategorize edilmektedir. Açık tütün'ün normal hazır paket sigaralara göre 10 kat daha az zarar verdiğini ve içinde hiçbir katkı maddesi bulunmayıp tamamen doğal yöntemlerle yetişen bu tütün'ün fazla talep edilmesi
Açık Tütün firmaları'nı yani açık tütüncüler'i harekete geçirmiştir.  Özellikle çok rağbet gören Meşhur Adıyaman Tütünü türkiyenin her tarafında satılmakta.

Rekabet'in yoğun olduğu böyle bir dönemde rakiplerinizi bir adım geride bırakmak için Firmalar Rehberi'ne ücretsiz olarak kayıt olup müşteri sayılarınızı artırabilirsiniz. Eğer ki siz tütün alıcısı iseniz sistemde bulunan Tütün Firmaları kategorisinde bulunan firmaları listeleyerek istediğiniz tütün'ü temin edebilirsiniz.

YORUMLAR

  • Blog Tema